Збірну України у грі проти Словаччини підтримала найтитулованіша вітчизняна тенісистка: для відвідин стадіону обрала стильну блузку з квітами

На трибунах у Дюссельдорфі за українську команду вболівали Еліна Світоліна і Андрій Шевченко.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Збірну України у грі проти Словаччини пі…
Еліна Світоліна із донькою Скаї і чоловіком - французьким тенісистом Гаелем Монфісом. Фото: фейсбук Еліни Світоліної.

На матчі Україна-Словаччина другого туру групового етапу чемпіонату Європи з футболу 21 червня, який закінчився перемогою українців – 2:1, були помічені легендарні українські спортсмени, передає Depo.ua.

На трибунах стадіону в Дюссельдорфі, де відбулася гра, сфотографувалася нині друга, а донедавна багаторічна перша ракетка вітчизняного тенісу і екстретя гравчиня світу 27-річна уродженка Одеси Еліна Світоліна.

Вона зробила спільне фото із "зіркою" українського і світового футболу, президентом Української асоціації футболу Андрієм Шевченком.

Це фото тенісистка опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм, супроводивши його підписом: "Вболіваємо разом".

На своїй сторінці у Фецйсбук Еліна Світоліна виклала пост на підтримку збірної України перед дуже важливим матчем Євро зі Словаччиною:

Також у мережі з’явилися й інше фото спортивних зірок у приміщеннях "Дюссельдорф Арени" на матчі України на Євро-2024.

Крім того, Українська асоціація футболу опублікувала в Телеграм відеозвернення президента України Володимира Зеленського до національної команди перед грою зі Словаччиною. Привітав президент команду і після гри.

Нагадаємо, з перших днів повномасштабної війни Еліна Світоліна однозначно висловлюється проти російської агресії, виступає за усунення від змагань російських і білоруських спортсменів, які публічно не засудили дії своєї влади, займається благодійністю на підтримку України.

У червні 2022 року Світоліна стала другою серед спортсменів амбасадоркою платформи United24, заснованої Володимиром Зеленським для збору коштів на відбудову України від наслідків розв'язаної росією війни. Першим спортсменом – амбасадором платформи став колишній футболіст і тренер збірної України, нині президент УАФ Андрій Шевченко.

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme